Meidän Muurame

   

Moni on kyselyt aiotaanko asustaa tässä kodissamme nyt kauankin, kun tuli toinen lapsi. No totta vie aiotaan. Mökillä on pihaa ja piennarta juoksemiseen, täällä nautitaan helposta keskustaelämästä. Mutta tiettyhän jonkinlaisia kompromisseja ja uudelleen järjestelyjä tämä tilanne vaatii, mutta minähän olen tunnetusti innoissani, kun saan miettiä ja ratkoa pienen tilan toimivuutta.
Tyttöjen huone ratkaistiin kotimaisella klassikkomuuramella. Stringejä on nyt nähty kyllästymiseen saakka ja miksi mennä jatkettavuudella merta edemmäs kalaan, kun meiltäkin löytyy muuntuvat, yhdisteltävät ja mukana mielellään muutettavat mööpelit. Klassikkoelementtejä kannattaa katsoa uusiin silmin, mahdollisuudet ovat nimittäin äärettömät.

Me tehtiin tuohon tyttöjen vaaleanpunaiselle seinälle tuollainen seinäkaapisto, johon uppoaa lelua ja kirjaa hurja määrä. Ovien taakse ei niin nätit ja varsinkin ne kaikkein pienimmät helmet ja muut, mitkä voisivat joutua pienemmän suuhun. Kokonaisuus koottiin Ikoni-elementeistä, joilla on syvyyttä vain 26 cm. Valkoisten joukkoon piritävää keltaista ja ovien takana myös ihanat keltaiset hyllyt. Tuota lisäväriä voi saada tuohon Pikkuvaaka-Ikoniin, keltaisen lisäksi vaihtiksina punainen, vihreä, sininen ja musta.  Ikonien leveys ja korkeus vastaavat Muuramen Moduleita ja Muppeja, joten niitä voi yhdistellä halutessa keskenään.

Hyllykön alle tuli Jungmanni-sänky, jossa on suuri vuodevaatelaatikko. Se on tällä erää lelujen säilytykselle, legot ja palikat ovat siinä juuri sopivalla taaperon leikkikorkeudella. Ja kun muutama kuukausi vierähtää, niin laatikko muuttuu matalaksi sängyksi, mistä ei putoamista tarvitse pelätä. Ja kun vuosia tulee lisää, saa laatikko jalat alle ja nousee korkeaksi pediksi. Tästä lisää ihan pian.

Tuo minun suunnittelema seinäkokonaisuus löytyy nyt myös Muuramen suunnitteluohjelmasta valmiina settinä, mutta kokeile huviksesi koota oma lempparisi. Ja arvatkaa mikä on nyt vielä sokerina pohjalla. Joku onnekas voi voittaa tuon saman Ikoni-kokonaisuuden omakseen, oh my! Kilpailu löytyy Muuramen Facebook-sivuilta, käy osallistumassa samantien.

Ikoni-kaapisto ja Jungmanni-sänky // Muurame*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

20 thoughts on “Meidän Muurame

  1. Komea kokonaisuus ja vieläpä kotimainen! Itse en ole päässyt string-villitykseen millään lailla mukaan, mutta ymmärrän kyllä niiden monikäyttöisyyden ja kauniin muotoilun päälle. Nuo puukuutiot ja hahmot olivat vertaansa vailla, mistä tuollaisia löytää?

  2. Hienot muuramet! Kysymys koskien sängynaluslaatikkoa: Mitä nuo valkoiset laarit ovat? Siis ne, joissa on puupalikat ja junat. Mistä niitä saa? Mitkä niitten mitat on?

  3. Aika bueno ratkaisu ja toteutus.Ihana, kun sun kuvia katselee, alkaa aina tehdä mieli vähän sisustella :)Nyt ihan alkoi raksuttaa, että mitä kaikkea sitä voisi taas karsia kotoa ja miten voisi rymsteerata paikkoja uuteen uskoon.Kiitos.

  4. Kiitos! Ja Kalamuija, kaikkinensa hyllykön arvo on noin 1 700 e. Ja Anna, niin oikeassa olet! Rosa, reilut 60 neliötä on tässä eli kaksi makkaria, oh+k. Ilona, ilo olla inspiksenä 😉 eikun kevätsiivoukseen. Kotilo, aika jämäkästi kyllä, vaadin ainakin, kun on tuo lasten sänky alla. Mutta asentajilla oli kyllä homma hanskassa, kun olivathan he tottuneet laittamaan painavia kirjahyllystöjä, meillä tuossa ei ole kuitenkaan ihan hulluna painavaa.

Leave a Reply