Rooibos

Posteljooni toi tällaisen julisteen tovi sitten. Hey postereita on neljällä eri oliolla ja eri värissä, kaikki kyllä kovin kivoja. Tuo oranssi tuntui nyt jotenkin parhaimmalta.
Toinen asia. Tähän mun sokerittomaan kuuluu myös jonkin sortin muukin parempi ruokavalioelo. Menin oikein teekauppaan ja ostin elämäni ekat rooibosit. Mä en ole ollut mikään teeihminen koskaan, joten minulle oli ihan uutta tietoa teen ja rooibosin ero. Kaikki mustat, vihreät ja valkoiset teet tulevat samasta teekasvista, mutta tuo rooibos onkin ihan oma hernekasveihin kuuluva pensas. Siinä ei ole teiiniä lainkaan. Vannoutuneena earl grey fanina ostin tuollaista luomu african earl greytä. Erittäin kaunista, mutta nyt ei auta. Kyllä se perinteinen teelehti taitaa olla mun juttu.

Hey poster // Kyuhyung Cho*
African earl grey // Chaiwan

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

4 thoughts on “Rooibos

Leave a Reply