Kenkäjärkkäys

Siivouspuuskassa inventoimme kaikki perheemme kengät. Mua ärsyttää, jos kenkiä on eri paikoissa, kun silloin moni pari jää unoholaan ja pitämättä. Nyt päätimme viedä pienet ja pitämättömät kiertoon, vialliset suutarille ja sitten laittaa järjestykseen ne kaikki oikeasti arkikäytössä olevat. Eteisemme on pieni, mutta toisen oven takaa löytyi hyvää tila. Hankin sinne Ikean Algot kiskot, lyhyitä kannattimia, kenkätelineitä, parit koukut ja muutaman avohyllyn ihan pikkuisille kengille. Tuolla nuo pysyvät nyt siististi oven takana ja kaikki kuitenkin kätsysti saatavilla. Ja nyt voi helposti imuroida ja luututa hyllyn altakin. Taputus olalle, hyvä äiti!

Algot-säilytysjärjestelmä // Ikea

Ostoslista:
– 2 x kisko 196 cm, 7 e/kpl
– 3 x hylly 60 x 18 cm, 3,50 e/kpl
– 5 x kenkäritilä, 9 e/kpl
– 16 x pieni kannatin 18 cm, 2 e/kpl
– 2 x koukkulista, 1 e/kpl
yht. 103,80 e

19 thoughts on “Kenkäjärkkäys

  1. No hyvä jos passaa teillekin! Ja mun mielestä kuitenkin ihan katseen kestävä ratkatkaisu. Tein tuohon vielä tuollaisen ostoslistan, niin ei tarvitse Ikeassa sitten ihmetellä.

  2. Hui kun mulla meinasi mennä pää sekaisin, kun pähkäilin näitä kuvia ja nurkkia ja ovia tovin. Sitten tajusin, että tuo keskimmäinen kuva on peilikuva. Mikä helpotus.. vika ei ollutkaan mun päässä 😉

  3. No herttinen. Juuri jotain tällaista minäkin olen kaivannut. Kiitos vinkistä.Kelailin jo, että pitääkö pistää iskä hitsaamaan sellainen päiväkodeissa oleva kenkäteline (jossa on sellaisia "tikkuja" pystyssä, johon tökätään aina yksi kenkä per tikku.)

  4. Hui kauhee kun kauhistelin et mikä hirviöseinä,kunnes tajusin kenen blogia luinkaan…Näinkö "luottosisustajan" tekemät ratkaisut saa vedenkin muuttumaan viiniksi? Itse olen sitä mieltä et jossain vaatehuoneessa/pikku eteisessä olis ihan okein,mutta minimalistisessa kodissa ei ihan toimi,näyttää kirpputorilta…Soriiii…

  5. Voi kääk, nyt paljastui, että meilläkin on rumia kuluneita kenkiä =) Juu ei ne vanhat kengät kyllä mikään kaunistus ole, mutta juuri meidän pienessä eteisessä oikein toimiva ratkaisu. Ja tuollahan ne ovat oven takana piilossa, ei näy, ei hätää, heh.

Leave a Reply