Roikutellaan


Kamerasta loppui akku ja laturi mökillä. Tilanne nyt korjattu. Meillä on ollut tässä välissä hurja kevätsiivous. Kaikki tavarat, hyllyt ja lokerot käydään taasen järjestelmällisesti läpi, suunnitellaan kirpputoria ja ajellaan Ikeoita ristiin rastiin. Tyttöjen huoneen kaikki pikkulelut järkättiin omiin salkkuihinsa, vanhoihin Marimekkoihin ja Granitin valkoisiin. Joulupukki toi meille pienen kasvihuoneen. Isompi pääsi leikkimään myös pikkupuutarhuria, joten tammet ja herneet on jo istutettu. Äiti on roikkunut Huuto.netissä ja löyti sieltä hienot vanhat voimistelurenkaat.

Salkut // cardboard briefcases // Marimekko ja Granit
Rullaverho // curtain // DIY idea from our OK omin käsin -book
Kasvihuone // greenhouse // Ikea
Ruukut // pots // Arabia
Voimistelurenkaat // gymnastic rings // Huuto.net

8 thoughts on “Roikutellaan

Leave a Reply