We want you nude

Eilen illalla lähetti pirautti alaovelta. Katos mikä ylläri ja ihan amerikasta asti. Ei ole saippua, vaikka siltä eka näytti. San Franciscolainen Nude audio valmistaa makeita langattomia pikkukaiuttimia. Kaiutinta on saatavilla kolmessa koossa, simppelisti S, M ja L, tämän minun on tuo medium. Bluetooth vaan päälle niin tuosta kuin tietsikasta, yhdistä ja taas pauhaa. Tämä löysi heti paikkansa tyttöjen huoneesta, kulki se illalla johdottomana majaankin mukana. Äiti voi vain täältä ohjaamosta valita musiikit. Well done!

Kaiuttimen mukana ei tullut ostopaikkoja, mutta pikakuuklella löysin ainakin tämän ja tämän.

M-kokoinen kaiutin // Nude audio*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

5 thoughts on “We want you nude

  1. sun kuvat susanna, tässä taas kolmen päivän blogipostauksia tahkonneena täytyy sanoa, että kuulut niiden kolmen joukkoon, joiden kuvat saa edelleen jotain säväyksiä aikaan…tuntuu muutenkin että nyt blogeissa jyllää samat aiheet päivästä toiseen. Siis sisustusblogeissa, kaipaisin jotain uusia tuulia ja trendejä, mistä itsekin innostua 🙂 sä saat kaiuttimestakin näin upeat kuvat 🙂

Leave a Reply