Minijoulua

 

Oltiin viikonloppu mökillä, oispa voinut jo jäädä jouluun saakka. Ajatuksesta intoutuneena leikittiin jo joulua ja haettiin harjoituskuusi. Hyasintit pääsivät talon alta löydettyyn vanhaan Arabian kulhoon ja kulkussydän ovenripaan. Lauantain kirppisreissulta löytyivät vanhat Iittalan lasitölkit, niihin pääsevät rusinat, pähkinät ja joulukarkit. Mummi toi mukanaan minun vanhan kylpytakin, tuon viininpunaisen. Sopii isomman tytön joulusaunaan. Vielä kun malttaisi pari viikkoa..

Sanna Manderin kuvittama Aatonaatto-joululiina // Sokos*
*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
*****
Vesa S – kilpailun voittajaksi suoriutui Amanda kirjaimilla A, L ja J. Laitappa meilitse osoitteesi, niin saadaan kirjaimet matkaan!

15 thoughts on “Minijoulua

  1. No ihan samat viikonlopputunnelmat melkein naapurissa! Paitsi että kirppikseltä ei löytyny mi-tään. Voi kun olis jo saanut jäädä jouluttelemaan.

  2. Mä ku oon ollu niin nörttinä ja vaihtanu mun blogiosotteen ja kaikkee joka siis vähän kyllä sekotti kaikkea:D mutta huomasin että sulla on mun blogi luettelossa niin sitten se menee siitä linkistä kuitenkin vanhaan osotteeseen (rasymattoni.blogspot.com) jota siis en tajuu yhtää miten:D onks jollai mun vanha osote vai häh…mut niin jos viellä vierailet mun blogissa ni kandee vaihtaa osotteeseen jadekukka.blogspot.com 🙂 Ei kantsis kyllä yrittää nörtteillä näillä koneilla ku en näistä mitää tajuu:D

Leave a Reply