Valmisteluja

 

Sieltä se tulee pikkuhiljaa. Joulu. Lahjat varttia vaille hankittu, siivous aloitettu, piparkakkutalo kasattu ja ekat hyasintit kohta jo ohi. Onko muillakin sellainen erikoinen tapa, että samaan jouluaikatauluun listaa muutkin vuoden aikana roikkumaan jääneet hommat – ikään kuin itse joulussa ei riittäisi jo hommaan kerrakseen. Niinkuin suutari, housujen paikkaus, yläkaappien siivous ja vara-avaimen teko. Mulla ois listassa uusien linssien teettäminen vanhoihin kehyksiin. Ihka aidot Olivers peoplet 90-luvulta kaipaisi linssejä, kertokaa jos tiedätte kenen pakeille kannattaa kääntyä. Ja siis edullista ratkaisua tässä haetaan.
Intiaanipäähine // Riimikko
Piparkakkutalo // Ikea*
Lahjapaperit ja -pussit // Oi paketti* ja Marimekko

14 thoughts on “Valmisteluja

  1. Ihanaa, pikkuhiljaa se joulu tulee! 🙂 Toi vanerikuusi on vaan niin magee, missä moisia kasvaa? 🙂 Ja apua, tosta pyykkikuvasta muistin että se kalenerikin on vielä hankkimatta ensivuodelle! Äh!

  2. Sulla on kyllä jo jouluhommat hyvällä mallilla! Vähän sama täällä. Jostain syystä juuri jouluksi olisi kiva saada rästihommat hoidettua, vaikka sen jälkeen ehtisi varmaan paremmin.

  3. Mulla on myös Olivers Peoplen rillit, uutta tuotantoa kylläkin. Hankin ne Sanomatalossa sijaitsevasta Helsingin Katseesta. Siellä saa kunnon palvelua ja henkilökunnalla on Näkemystä. Lisäksi yksityisyrittäjä voi kehysvalikoiman kanssa hullutella – sullahan ei tietty sille osastolle ole tarvetta kun on noin makeet pokat jo omasta takaa. Aikaisemmat kehykseni, Mykitat, ostin niiden tehtaalta Berliinistä ja teetin niihin linssit juurikin Helsingin Katseessa, sillä heillä on myynnissä myös Mykitaa.

  4. Ystäväni on teettänyt omiin kehyksiin linssejä Karhupuiston optiikassa. Itse en ole siellä käynyt mutta olen ymmärtänyt että siellä tehdään pelkkiä linssejäkin ihan mielellään. Omat vintage-kehykseni olen hankkinut Runebergin silmälasista. Omistaja on todella sympaattinen ja erityisen innostunut vanhoista kehyksistä. En usko että sielläkään pahastuttaisiin vaikka tilaisitkin pelkät linssit. Hinnatkin ovat olleet kohtuullisia.

Leave a Reply