Vesa S

Varpusella ollaan nyt niin joulumielellä, että helpotetaan jonkun muunkin äidin tai kummin lahjapaniikkia. Saimme kuvittaja Vesa Sammalistolta lahjaksi tuollaisen jättisuuren Aakkoset julisteen. Näitä on tehty sadan kappaleen sarja ja tyttöjen huonetta koristaa nyt tuo 6/100. Ah ja kiitos! Nyt siellä jollakin onnekkaalla on mahdollisuus voittaa kolme yksittäistä ja vapaavalintaista kirjainta. Printtien koko on 20 x 20 cm ja kutakin tehty 70 kpl. Valitse vaikka lastesi tai kummilastesi etunimikirjaimet tai moi tai hei tai jne. Ja jotta lahjapakettiin ennättää, arvonta suoritetaan jo tulevana sunnuntaina – ole nopsa.

Kirjoita kommenttiruutuun toivomasi kolme kirjainta ja se riittää. Onnea matkaan!

Alphabet juliste // Alphabet poster // 70 x 100 cm // limited edition and signed by artist // Vesa S *

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

96 thoughts on “Vesa S

Leave a Reply