Kanelia ilmassa

Kuparia ja terracottaa on ollut ilmassa jo jonkin aikaa, joten luonnollisesti myös samaan skaalaan sujahtava konjakinruskea lasi on kaunista kuin mikä. Ja yhdistä se vielä betoniin, niin avot! Magnus Pettersen on suunnitellut Iittalalle uuden Leimun, jota saa kahdessa koossa 20 ja 25 cm korkeina. Käykääs muuten hänen sivuillaan katsomassa miten hienot betoniset työpöytätarvikkeet hän on suunnitellut. Aalto-vaasin uusi elämä on nyt edennyt keittiön työtasolle. Kauhat ja kapustat pysyvät siinä näppärästi ja näitä uusia käyttötarkoituksia hakeva sujautti myös joulupuuron mausteet Vitriineihin, näyttävät toimivan näinkin.

The Scent of Cinnamon

Copper and terracotta have been in the air for a while now so it is no surprise that the beautiful cognac brown glass falls naturally into this category. And better yet, combine it with concrete and you’ve got the magic! Magnus Pettersen has designed a new Leimu light for Iittala, available in 20 cm and 25 cm height. Do go check out his website too, to see the awesome concrete desktop accessories he has designed. The life of my Aalto vase has proceeded onto the kitchen countertop, where it makes a perfect place for all the scoops and spoons. Searching for more purposes of use, I put all the Christmas spices into Iittala boxes and they seem to fit the purpose quite well.

Leimu-valaisin // Leimu light  // Iittala 
Aalto-vaasi // Aalto vase // Iittala 
Sarjaton Letti -kulho // Bowl // Iittala
Vitriinit // Boxes // Iittala 

Varpunen meets Iittala -blogiyhteistyö 3/4

10 thoughts on “Kanelia ilmassa

  1. Voi ei miten suloinen tuo tarjoilukärry!Muistutit minua pullapitkosta, kiitos..taisin haaveilla sellaisen tekemisestä viime yönä.Vitriinit on kyllä mun lemppareita, niitä voisi hankkia vaikka kuinka ja paljon.

    1. Älä muuta sano. Juu ja pullapitko on niin ihana klassikkoherkku että. Paisti että en ihan itse paistaisi tuon näköistä pitkoa enkä kranssia. Tukeuduin naapurileipomoon, pakko tunnustaa =)

  2. Olen lukenut jo jonkin aikaa kaunista blogiasi, nyt uskaltauduin kommentoimaan. Todella ihania ideoita sinulla täällä! Ja hieno kuusi 🙂

  3. Lovely combination….like the idea of the tree brunches as a christmas tree;)And thanks for writting in english…it is a great pleasure to read you

  4. What an esthetic! I love the vase with the cedar cut, the yellow lamp, and how they are put perfectly beautiful with the cart. Thank you for amusing my eyes 🙂

Leave a Reply