Tip tap

Nyt se alko, jouluhössötys! Ensimmäiset joulutekstiilit kolahtivat juuri postiluukusta ja niistä enemmän jouluna, mutta ennen kuin aattoon päästään, matkalle tarvitaan kalenteri. Ja hyvännäköinen sellainen. Weecos lahjoitti minulle kaksi Kanelimaan Hanna-Riikan taiteilemaan joulukalenteria, jotka nyt arvon tässä viikon päästä.

Kerroppa kommenttikenttään mikä Weecosin tuotteista miellyttää sinua eniten ja olet mukana 2.11. suoritettavassa kalenteriarvonnassa.

A4-kokoinen Kuusen latvassa oksien alla –joulukalenteri // Weecos

Varpunen + Weecos blogiyhteistyö

79 thoughts on “Tip tap

  1. Mieletön määrä ihania tuotteita. Miksi kaikki ihana löytyy juuri sillon kun ei ole rahaa. Tuotteista tällä hetkellä eniten miellytti Bombon Helsingin kesä -leikkuulauta. Meneillään olevan keittiön uudistuksen vuoksi ehkäpä.

  2. Punaisen norsun Citytakki tai sitten Papun costolakki miellyttävät minua! Kylläpäs täytyy tutustua tähän sivustoon muutenkin paremmin, paljon kaikkea ihanaa !

Leave a Reply