Annon kevät lapsille

Kodin1:n keväällä ilmestyvä Anno-kokoelma laajenee nyt myös lastenhuoneisiin. Tiedossa on ihastuttavia tekstiilejä ja sisustustavaraa niin vauvoille kuin isommille tenaville. Pääsin kurkkaamaan kokoelman jo etukäteen, kun sisustin uusiin katalogikuvauksiin yhden lastenhuoneen. Avustajana ja muusana isompi tyttäreni, jonka käsissä astiatkin saivat ihan uudet kuosit. Luvassa on vielä toinenkin  lastenhuone, sen takaa löytyy Bambula. Kevättä ja kuvia odotellessa!

16 thoughts on “Annon kevät lapsille

  1. Olen aivan varma, että joskus aikoinaan olen lukenut blogiasi. En yhtään muista miksi ja suuresti nyt ihmettelenkin, että se on jäänyt! Nyt ehdottomasti lukemistoon takaisin ja äkkiä! Ihania kuvia ja tunnelmia.

    1. He hee, varmasti juu, mutta kun tämä mun blogi on elossa vain äitiyslomalla =D Päivätöihin kun palaa, niin kirjoitustahti hiljenee ja luovuus suunnataan niihin hommiin, heh. Mutta mukavaa kun tulit takaisin!

  2. Anno osaa kyllä, hassua sillä juurikin ideoin vastaavanlaista sängynpäätyä neidin huoneeseen oka minusta saisi kokea muodonmuutoksen mutta miehen mielestä ei…

    1. Ei oo totta! Hyvä, hyvä. Ja se ei itse asiassa ole Annon kokoelmista vaan mä just ideoin sen tuonne kuvauksiin. Mutta ohjeet tulevat kyllä Kodin1:ltä jossain vaiheessa. Vinkkaan sitten teillekin, niin jospa se miehen mieli muuttuu sillä välin =)

  3. Annosta on kyllä tullut lyhyessä ajassa yksi mun lemppareista. Sängynpääty näyttää tosi kivalta. Samoin toi viimeisen kuvan pöytä (vai onko se jakkara?). Näitä odotellessa.

    1. Jakkaraa on mun käsittääkseni jo saatavilla, joten kipin kapin kauppaan, sängyn päädyn suunnittelin itse vain kuvauksiin, joten sitä ei kantsi kaupasta kysellä. Ohjeet kylläkin tulossa!

  4. Love that children bed….would have loved to have one when I was a child. And those ceramics with yellow details are incredible!

Leave a Reply