Harkka?

Säkkipisnekset rullaavat omalla painollaan. Vihdoin saimme selätettyä tietotekniset haasteet ja listattua jälleenmyyjämme. Jos joku puuttuu listasta, huuda hep, niin lisätään välittömästi.
Hommaahan näissäkin riittää, joten silloin tällöin olisi pieni apu paikallaan. Varpusen säkkipisnes etsii nyt työharjoittelijaa. Tarjolla on antoisaa työssä oppimista omatoimiselle, järjestelmälliselle, ompelu- ja silitystaitoiselle opiskelijalle, joka haluaa tutustua nettikaupan arkipäivään ja käsityöläisyyden saloihin. Jos säkkipisnes liippaa lähelle opiskeluasi ja olet vailla työharjoittelupaikkaa vielä tänä syksynä tai alkutalvesta, laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse: pikkuvarpu@gmail.com Merkitse viestin aiheeksi: SÄKKIHARJOITTELU
***
I finally listed our VARPUNEN SACK -dealers. Please let me know if anyone is still missing – I would add it to list immediately. And thank you all!

OUR OWN WEBSHOP

3 thoughts on “Harkka?

Leave a Reply