Arvonta.

 

Lucky you ja taas arvotaan. Vaikkapa sen kunniaksi, että olen taas löytänyt ketunleivät. Maistelen niitä silmät kiinni matkaten mielessä lapsuuteen ja heti fiilistelyn jälkeen loput lehdet salaatiin. Ja arvotaan myös siksi, että kun ketunleivät lakastuu, niin Taulun ja tapetin Ketunleipä printti muistuttaa siitä kirpakkuudesta mökin seinällä talvellakin.
Jokainen posteri on kokoa A3, painettu Suomessa 300g mattapaperille ja arvo 12 e. Kirjoita kommenttikenttään toiveposterisi: Pässinpää-kalenteri, Kissankello tai Omakotikullankallis, niin arvon nämä kolme mallia kunkin tykkääjien kesken. Arvonta suoritetaan viikon päästä 1.10.2013.
Ketunleipä printti ja postikortit* // Taulu ja tapetti

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

163 thoughts on “Arvonta.

Leave a Reply