Puts plank

Huomenna alkaa puuta kaatumaan ja tela heilumaan. Kuusitapetti on nyt elänyt aikansa ja isompi neiti saa maalitoiveensa toteen. Pienimuotoinen pintaremontti ajoi lelukaappien kimppuun. Tuli nekin siivotuksi. Huomenna lisää projektista. Niin ja Taulu ja tapetti -arpajaiset myös, vielä ehtii osallistumaan. Älkääkä unohtako käydä Granitissa aleostoksilla. Koodinimi “Susanna” antaa teille sen 10 e:n alennuksen yli 50 e:n ostoksesta10.10. saakka. Mukavaa maanantaita!

Kaappi // cupboard // old from Ikea
July-juliste // poster // Hanna Konola
Love Origami-kulho // Love origami -bowl // prototype from Sanni Koffert & Suvi Jaukkuri
Cloud-julisteet // Cloud-posters // Little studio

13 thoughts on “Puts plank

  1. Voi kun ne puut voisi ottaa hellästi juurineen irti ja kantaa meille! Just pohdin tapettihommia lapsen uninurkkaan ja lukija vinkkasi tuosta tapetista, joka kuviesi hiejastumissa näkyy. Niin kaunis!

    1. Juu nyt on ollut jo tovin ilmassa mustavalkoisuuden poisto-ohjelmaa. Tarvii jotain pehmeämpää <3 Juu ja älä hävitä hyvä ihminen, sulla sen sellainen aarrekokoelma että.

    1. Kiitos. Molemmat ovat lamppuja, isompi pistokkeellinen, pienempi patterilla ja ledillä. Ison ostin aikanaan Gaudete Kidsistä, pienempi on tuosta Ziccosta.

Leave a Reply