Työkylässä, joskus jopa yökylässä

Oltiin tänään vähän auttamassa isin töissä. Siivousta se paikka kaipasi ainakin, huomenna päästään vasta imuriin ja luuttuun. Toisinaan tuolla on mennyt läpi yönkin, joten tehtiin yötyöläiselle vaihtoehto retkipatjalle. Pistettiin runkopatjaan renkaat alle ja nyt sänky rullaa kätsysti tuonne korokkeen sisälle.

Töihin  menomatkalla piipahdettiin Tuoligalleriassa ja löydettiin vaikka mitä. Itse asiassa nyt mä vasta tajusin, että siellä on paljon, paljon muutakin kuin pelkkiä tuoleja ja verhoomo. Tuo jalkalamppu oli niin hyvä löytö, että sillä piti heti fiilistellä. Oikein kuin päästää naiset asialle, niin tuostahan paikastahan tulee meille pian kolmoiskoti.

Taulut // Art works // Hanna Perälä
Lattiavalaisin // Floor lamp // Tuoligalleria
Hayn tarjotinpöytä // Hay’s table // Finnish design shop
Himmeli // geometric shape // DIY from our OK omin käsin -book

PS. Tuolla on muuten yksi “työpöytäpaikka” vapaana, jos joku kaipaa edullista tilaa työskentelyyn: maalailuun, ompeluun, pajailuun tms. Vuokraan kuuluu sähkö + netti. Yhteydenotot ja lisätietoa meilitse minulta.

PPS. Täällä innostuttiin siivoamaan tätä templateakin, niin uusi pohja kadotti mun blogrollin. Palautuu pian, kunhan saan näppäiltyä teidät kaikki uusiksi tuohon rolliin.

10 thoughts on “Työkylässä, joskus jopa yökylässä

Leave a Reply