Maalla vai kaupungissa?

Arvatkaas mitä blogini seuraajat. Nyt olen saanut lajiteltua tekstini kahteen osaan, kaupunkiin ja maalle.  Podin nimittäin välillä itse, että onko nyt järkevää pistää täällä sekaisin niin savutupaa kuin kaupunkikotia. No nyt jos jotakuta ei tuo maalaismeno kiinnosta, niin vasemmasta yläkulmasta löytää citylifepostaukset NEW HOME -tunnisteella ja sitten taas mökkiremppakuulumisia hakevat löytävät kaikki aiheeseen liittyvät COTTAGE-tunnisteella.

Ja sen blogrollin kun vielä saisin takaisin – ryhdyn näpräämään sitä seuraavilla päikkäreillä. Mukavaa maanantaita!

5 thoughts on “Maalla vai kaupungissa?

    1. Voi kiitos =) Juu mä ajattelin vähän freesata, kun tuo perusblogger on ehkä vähän boring. Tämäkin asia on keikkunut tuolla takaraivossa, mutta vihdoin ryhdistäydyin ja sain homman hoidettua. En nimittäin ole mikään kooderi ja kaikki mikä näihin koodeihin liittyy, on musta vastenmielistä ja joka kerta paniikki, että kaikki katoaa.

  1. Kivalta näyttää! Mulle sopii myös kaikki sekaisin vaan, koska silmä etsii aina näkökulmaa ja vaihtelua kuitenkin. Sitä mä toivosin bloggerilta että se toimis niin kuin some, että johonkin tulis ilmoitus vaikka näin: "maija meikäläinen osallistui keskusteluun blogissa Varpunen", ettei tarvisi kalastella mitä kukin mihinkin keskusteluun lisäsi.Muuten saaksä tammet pysymään hengissä? Mä en.

Leave a Reply