Sänkyhommia

Oih early ysäri, en kyllästy sinuun koskaan. Viikonlopun mökkikirppisreissulla pengoin ryijyjen ohessa vuodevaatelaarin, sieltä kun löytyy yleensä parhaat mekko- ja kassikankaat. No nyt löyty tyynyliinat ja käyttöön pääsevät sellaisenaan – ei noita raaski leikellä, värilliset saumurisaumat kun on just se juttu. Aivan nappi väritys ja kuviot, onko kellään muistumia noista?
Olin saanut tovi sitten Finlaysonilta yhden valkoisen pellavapussilakanan ja se on odottanut paria. Aamulla surautin kaapissa lojuneesta pellavasta kaverin, haalistunut roosa kun passaa hyvin noihin. Tuo on sellaista tuplaleveetä tavaraa Eurokankaasta, tosi kaunis väri, ehkä hitusen ohutta petivaatteeseen, mutta menee meillä.

Tyynyliinat // pillow cases // fleamarket find
Valkoinen pellavapussilakana J.F. by Finlayson // white bedlinen // Finlayson*
Roosa pellava // pale pink linen fabric // Eurokangas 

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

9 thoughts on “Sänkyhommia

    1. no älä muuta virka. Mä kanssa syöksyin sinne lakanalaariin, heti kun vähän kulmaa näin. Noi värit on superkivat. En tiedä onko pesukone kuluttanut jopa kivemmiksi kuin alkuperäiset. Tiedä tuota.

  1. Kaunista jälleen. Ysäri näyttää ihan uudelta teidän kodissa. Lauantaina menenkin luokkakokoukseen muistelemaan vuosia 88-94. Ihanaa aikaa. /Milla Eurokankaasta

    1. Kiitos! Ja oi mahtavaa, luokkakokous. Se on salettiin kiva. Meillä taisi hyytyä muutamaan, kun ei ole oikein aktiivisia kokoonkerääjiä. Sen verran työaskoja, että mikäs on pellavan nimi, tunnistatko tuon, muistakko ulkoa ja onko vielä saatavilla? Kato voisin laittaa tuohon tekstiin =)

  2. Ei liity tähän postaukseen mutta..Mie sain tännään oman teän tekemän/julkaseman sen kirjan 🙂 Ihanan moderneja nykypäivään sopivia ja minun tyylisiä tee se itse-juttuja 🙂 Samoten kuvat on mukavan yksinkertasia mutta kauniita <3 Kiitos 🙂

Leave a Reply