Ok.

Ok.
Piste ainakin vähäksi aikaa, nyt tarttee huilata. Voi kuinka kiitollinen olenkaan teistä kaikista ihanista ystävistä, tuttavista ja blogini seuraajista, jotka tulitte juhlistamaan kanssamme kirjaa. Perjantaina, töiden jälkeen ja viikonlopun huulilla jokainen paikalle jaksanut ansaitsee vielä kerran virtuaalihalauksen. Ja pienen anteeksipyynnön heille, joiden kanssa en ehtinyt vaihtamaan kuin sanan tai kaksi. Tälläisia tapaamisia pitäisi olla enemmän, ehdottomasti.

Mutta ei juhlia, ilman juhlittavaa. Totta mooses, kirjasta tuli hyvä! Kiitos vielä Annukka Saikkonen graafisen ilmeen takaa – viimeistelit meidän paketin sellaiseksi, että huokailimme itsekin. Ja kustannustoimittajamme Ilona Räihä, voi miten ilona ja suurena apuna meille olet. Nimesi väärti. Ja nyt kun joku sieltä WSOYltä tätä lukee, niin sanonpa vaan, että teillä on siellä aikamoinen aarre!

Ja entäs te, jotka loitte tunnelman! Kiitos CMYKistävä ja Jyrsijä, jotka loihditte puitteet ja puuhat pileisiin ja huolehditte näkyvyydestä niin juhlissa kuin kaupungilla. Jyrsijän vanerista leikkaamilla OK -kirjaimilla piti hauskaa niin mummot kuin muksut.

Kiitos Bosen “ihmekaiuttimen”, mikä pieni ja style loota hoiti sen koko paikan äänentoiston. Hoksasitteko vieraat, että kaikki se musiikki tuli langattomasti siitä pienen pienestä pömpelistä ikkunalaudalta? Mä kirjotan tästä vielä enemmän lähipäivinä, aika vekotin.

Kiitos Fiskars, jonka saksilla ja leikkureilla saatiin paljon aikaiseksi ja arvonnan myötä moni onnellinen tyylisaksien omistaja.

Kiitos Alanteen saha, jonka ruokapäreiltä nautimme herkut. Muistittehan ottaa päreen mukaan, tiedossa on vielä yksi Instagram-kilpailu. Tuunaa päre tai korista sillä kotia sinällään, ota style kuva Instagramiin ja hästäkkää #okkirja #okpare #alanteensaha ja voit voittaa vielä OK omin käsin -kirjan. Kilpailuaika elo-syyskuu 2013.

Ja entäs ne tyylikkäimmät viinit, mitä alkon hyllyltä löytyy (minun ostokriteeri nro. 1) Kung fu girl. Vauvattelu ja viinittely ei oikein yhteen sovi, mutta otin oman pullon jemmaan ja lupaan juoda sen (ykösellä) kirjan kunniaksi, kun aika on toinen. #okkanni heh.

Sokerina pohjalla, viimeisenä muttei vähäisimpänä Chjokon herkut, jotka salettiin saivat vieraiden suut makiaks ja pöytämme koreaksi.

Kiitos kaikki.

Tulosteet, ikkunateippaukset ja sponssibanderolli // CMYKistävä*
Suuret vaneriset ok-kirjaimet // Jyrsijä*
Klaus Haapaniemi design sakset // Fiskars*
Ruokapäreet // Alanteen saha*
Äänentoisto Soundlink mobile II -kaiuttimella // Bose*
Suklaat // Chjoko*
Kung fu girl -viinit // Vindirekt*

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

PS. Riikka, I love you 😉

12 thoughts on “Ok.

  1. Lämpöiset onnittelut omasta kirjasta! Nimikin on ihan mainio : )Kemut näyttävät niin iloisilta ja poseeraukset kirjainten kanssa hauskoilta. Herkut ruokapäreiltä, ihan huippua. Ja kirja ostoslistalla tietenkin : )

Leave a Reply