Viikonloppuna tekemistä vailla?

Huomenna saamme OK:n käsiimme, mamma mia! Minun ja Riikan DIY-aiheinen, vai sanottaisiinko moderni askartelukirja, tulee painosta. Kirja jatkaa jakelukanavien kautta maanataiksi kirjakauppoihin, mutta saamme pienen uunituoreen erän myyntiin jo perjantaiksi. Ne joiden sormet syyhyävät itse tekemiselle, kannattaa tsekata OK – omin käsin fesesivuilta miten kirjan saa hyppysiin jo viikonlopuksi!
Kirjan taidokkaan graafisen ilmeen takana on Annukka Saikkonen Nimiöstä, kustantajanamme WSOY. Myynti mm. Akateeminen, Suomalainen, WSOY ja Adlibris, ovh. 35 e.

11 thoughts on “Viikonloppuna tekemistä vailla?

  1. Löysin Riikan blogin kautta tänne ja täytyy sanoa, että teillä on aivan ihastuttava mökki! Tässä vierähtikin hyvä tovi, kun selailin vanhoja postauksia taaksepäin. 🙂 Tuo kirja lähtee myös hankintalistalle. 🙂

Leave a Reply