Ikkunagalleria Hytti

Tehtiin julkkareiden alla tällainen ikkunashow OK:n tiimoilta. Punavuoressa oli Taiteiden yönä Late night shopping eli alueen pienet putiikit pitivät kauppoja auki ilta myöhään. Olimme hengessä mukana ja teippautimme Ikkunagalleria Hytin ikkunan kirjan henkeen. QR-koodilla pääsee siitä näpsäkästi kirjaostoksille Adlibrikseen.

Tuo Ikkunagalleria Hytti on toimittajakollegani ideoima näyteikkuna, jossa visuaalisen alan ammattilaiset tai ainakin hcharrastajat saavat saa tuoda näytille tekemisiään – arkkitehtuuria, muotoilua, valokuvaa, käsityötä jne. Vitsi mä tykkään juuri näin yllättävistä ja oudoista näkyvyysjutuista. Mikäs siinä, mehän halutaan ilahduttaa aamulla päiväkotiin menijöitä, Mokon lauantaibrunssille suuntaavia tai muuten vaan Merkkaria pitkin tallaavia.

Meidän jälkeen Ikkunagalleriassa on näytillä Piia Kalliomäen ja Marika Lehden 1kertaa2 -neulemallistoa. Ikkunagallerian vapaita näyttelyaikoja voi tiedustella kaisa@huusko.fi, 040 535 7456 tai koputtamalla oveen osoitteessa Merimiehenkatu 41.

Ikkunateippaus // CMYKistävä

2 thoughts on “Ikkunagalleria Hytti

  1. Moi! Pikku kuriositeetti: varasin tänään OK:n Hki kaupungin kirjastosta. Arvaappa kuinka mones olin jonossa (huom. Kirjaa ei edes vielä saa kirjastoista)? 45. Ihan hyvin pyyhkii uutuuskirjallanne 🙂 onnea!

Leave a Reply