Syyssavotta

Ja jottei tää järkäilyinto jää muiden projektien varjoon, tässä viimeisin kohtaus: puuliiterin siivous. Tällaiselle lukkikammoiselle meni miltei altistushoidoksi. No liiterin siivous ei varmaan vielä mitään hämmentävää, mutta päätettiin siivota samalla metsänreuna risuista ja ulkotulella poltettavista puista. Vanha hiomakiven hirsiteline kääntyi ylösalas telineeksi ja nyt löytyy kepukkaa talven varalle. Noista sitten vaan hangelle notskia tekemään ja makkaran paistoon. Sain myös papan tähän hulluuteen mukaan. Hän pilkkoi vanhat puulavat poltettaviksi, katokkaa nyt noita puukuutioita tuossa siistinä pinona portaiden alla. Mökkihöperöitä koko sakki!

One thought on “Syyssavotta

  1. Mä olen niin kateellinen ihmisille, joilla on paikka, jossa tehdä puuhommia! Meillä on muuten kirppis, tervetuloa käymäänhttp://keskenon.blogspot.fi/Ilona

Leave a Reply