“Good design never goes out of fashion” – Holger Nielsen.

Turun sisustusretken toinen pääsyy nököttää nyt iloisesti tässä. Kunnon roskis. Ostoslistalla jo pidempään roikkunut arkiaarre haettiin Sisustuksen koodista. Ja jos joku jo ehtii noitumaan, että kyllä on pitänyt hullunkallis roskis mökille ostaa, niin sanompa vaan, että tästä arkitoimivuudesta kannattaa maksaa. Kotikeittiössä on vippi palvellut täyden kympin edestä ja veikkaisin, että karummissa oloissa tulee vielä lisäarvoa metallisista osasista, jotka eivät kylmää kavahda, tiivis kansi pitää kesällä kärpäset loitolla, ja mökkioloissa jos missä on kädet koko ajan mullassa tai hillossa, niin tuo poljettavuus on korvaamaton apu. Selityksen makua, mutta totta joka sana. Huomenna pääsemme taas polkemaan tuota – parasta.
PS. Kävin tänään Ikean uuden katalogin lanseerauksessa. Pistäkääpä mieleen Trendig 2013 -kokoelma ja kalenteriin lokakuu. Sitten rynnistellään.

5 thoughts on ““Good design never goes out of fashion” – Holger Nielsen.

  1. Hyvin sanottu! Totesin eilen että arkiastioihin pitää satsata ja juhlaposliini voi sitten olla halvempaa Ikeasta/kirpparista. (..Sitten menin ostamaan marimekon asetit arkikäyttöön) Toinen hyvä investointi olisi tuo harja+kihveli, ostettu suomesta?

  2. Se on loistava tuote! Meilläkin on oltu tyytyväisiä omaan 2nd hand -versioon jo monta vuotta. Roskis oli palvellut jo vuosikymmeniä toisaalla, ennen kuin me saimme sen ja pienellä maalauksella ja yhden korvan hankinnalla siitä tuli uudenveroinen. Kyllä laatu kestää.

  3. Vipp tulee meillekin keittiöön "vieras"roskikseksi. On nimittäin vieraistakin mukavempi laittaa se roska tuonne kuin lähteä etsimään keittiöstä roskiskaapin ovea. No tietenki se roskis on siinä allaskaapissa mutta tääki on vaan yks perustelu miks tuo on niin ehdoton 😀

Leave a Reply