Suomut lattialla

Piipadettiin eilen Turussa vähän sisustusaskoilla. Olin jonkin aikaa sitten suunnitellut Mum’sille Kala-trilogiatyynyt, alkuaan lastenhuoneeseen ajateltuna. Kolmesta graafisesta tyynystä sai muodostettua kalankuvan, vähän niinkuin palapelityynyt. Mumsin Outi löysi tovi sitten yhteistyökutomon ja päätimme jalostaa kalasta mattoja. 100% villamatot kudotaan Mumsin tapaan reilulla meningillä Intiassa, Kala-mattoa saa kolmessa värissä ja koko on 60 x 180 cm. Innostuimme niin tuosta kutomosta ja mattoilusta, että jatkokehitimme suomukuviosta ihan oman mattonsa. Kudontapuilla saa jopa 3 metriä leveää, pituus päätettävissä, nyt valmiina löytyy kompaktia 110 x 170 cm kokoa. Väreinä samat kuin Kalassa: vaalea harmaa, harmahtava vaalean vihreä ja näiden kuvien ihana tumma, sellainen kylmä vihreä.

Villamatto // Bubbles-carpet // Mum’s
Lipasto // chest of drawers // Ikea
Lastutuoli // chair // Armas design
Hayn vihko // Hay notes // Sisustuksen koodi
Sakset // scissors // fleamarket find

9 thoughts on “Suomut lattialla

Leave a Reply