Työpiste

Mä en oo oikein blogihaastetyyppejä, vaikka monet niistä onkin tosi mielenkiintoisia seurata. Luin tovi sitten Hunajaisen työpistepostauksen, jossa esitellään se paikka, mistä tätä blogitavaraa oikein tuutataan. Ei ollut haaste ei, mutta voisi hyvinkin olla. Olisihan se hauska nähdä mistä kukakin kirjoittelee.

Perjantaina piipahdettiin Kaunisteella. Sieltä löytyi mainio seinäkalenteri ensi vuodelle. Odotelkoot tuossa naulassa. Kynäteline on esimakua tulevasta kirjasta. Muun muassa tällasiin sieltä löytyvät ohjeet. Kirja on kaupoissa maanantaina 26.8., ihan varmimmin tiistaina, jos jakeluun tulee viiveitä jossain päin maata. Ja kannattaa suunnata vaikka Akateemiseen, Suomalaiseen tai WSOY:lle. OK omin käsin FB ystäville on kirjasta ennakko-ostomahdollisuus perjantaina 23.8., lisäinfoa fesessä.

Kalenteri, kuvitus Hanna Konola // calender // Kauniste
Kynäsiili // pencil holder // DIY idea from OK omin käsin -book

8 thoughts on “Työpiste

  1. Oi miten kaunis työpiste, ihan sun näköinen ja sehän nyt tarkoittaa aina kadehdittavan loppuunajateltua lopputulosta 🙂 kaunisteen kalenteri onkinherkku, ihanaa että on jo paljon upeita kalenterivaihtoehtoja ensi vuodelle!

  2. Upea työpiste!! Tänä viikonloppuna mekin ollaan saatu home officea kuntoon, ja hätkähdyttävän paljon samoja elementtejä löytyy myöskin meiltä kuin kuvissasi 🙂 Vaikka viel kesken onkin. Ja kyllä – kirja on aivan pakko käydä nappaamassa kotiin!

Leave a Reply