Herne

Piipahdettiin lauantaina tuolla Rompepäivillä, tapahtumassa joka valloittaa kirppis- ja vanhan tavaran kojuineen ja pöytineen kilometritolkulla kaupungin katuja. Tavaratulva oli valtava ja välillä meinasi iskeä kirppisähky. Ostettiin kuitenkin verannan seinälle tuollainen hernekasvitaulu ja pöytään suuri Karhulan lasipurkki. 
Saatiin muuten mökille viikonloppuvieraaksi sellainen kokki että. Mökkiherkut ilmestyvät ehkä jossain vaiheessa Urbaaniin lusikkaan, minä taltioin vain viimeisen ‘Mökkilän hätävaran’, mikä ilmestyi sunnuntain aamupalapöytään. Tuumailtiin siinä herkuttelun lomassa kirja-asioita, 16 päivän päästä kun ilmestyy meidän OK-kirja. Kylläpä jännittää.
Kasvitaulu // Pea board // fleamarket find
Lasiastiat // glass vases // fleamarket find
Thonet tuolit // Thonet chairs // fleamarket find
Konstmide valosarja // Sähkötalo**tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

12 thoughts on “Herne

  1. Hei, ihana löytö! Ihailin samanlaista opetustaulua juuri Vihreän talon Annikan blogissa ja kirjoitin siitä eilen blogiini. Hassu yhteensattuma :)emiliakarenina.blogspot.fi

  2. Kiitos ihanaiset naiset! Juu ei olisi enää kauaa, toivottavasti kaikki menee painossa nappiin eikä enää suuria kirjoitusvihreitä pomppaa silmiin heti miten. Me ei olla itse otettu kirjaa myyntiin, menee kaikki WSOY:n jakelukanavia pitkin eli kaikki suuret kirjakaupat ja Helsingissä vallankin Akateeminen, sinne kantsii suunnata. Ja netistä voi tilata Adlibriksen kautta: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=951039856XOstakaa ihanuudet, niin näytetään, että tässä maailmassa on tilaa moderneille askartelukirjoille!

Leave a Reply