Vilvoitteluun

Saunan eteinenkin valmistui viime viikonloppuna. Lattia kaipaa vielä pintakäsittelykerroksia, joten se homma jatkunee viikonloppuna. Sauna on musta kuin mikä, mutta sinne mennään vaalean valoisan pukuhuoneen kautta. Seinät olivat ennen sitä tuttua mäntypaneelia, lattiassa korkkikuvioinen muovimatto. Muuri maalattiin Harmonyllä, sävy on sellainen hitusen mintunvihreään taittava harmaa. Oikein hyvä livenä, pistäkää koodi mieleen L497. Seinissä on nyt Tixomat + Helmi-maali, lattian teimme testiluontoisesti Osmocolorin öljyvahalla käsitellystä havuvanerista. Jos hyvin toimii lämpötilanvaihteluisa, niin sitten vedetään oikein urakalla, on se niin komeaa kaikkine oksineen ja loimuineen.
Lattiat // floor // plywood + öljyvaha
Seinämaalit // Tixomat, Helmi-kalustemaali, Harmony-sisistusmaali // Tikkurila 
Artekin ritiläpenkki // fleamarket find
Seinälokerikko // Granit
Confett-säkit // sacks // Varpunen shop
Pyyhkeet // towells // Pentik
Nappinaulakot // Button -coat hangers // HK Living // Vinkel homes

13 thoughts on “Vilvoitteluun

  1. Kyselin minäkin kun remppaa suunniteltiin, monesta paikasta, että kuinka vaneri toimii lattioissa.. Monet eivät vastanneet ja vastanneet sanoivat, että vaneri on tarkoitettu piilotettavaksi. Kuinka ahdasmielistä porukkaa >:)Mutta mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää lattioittenne suhteen. Ja kaunista on!

    1. No älä muuta sano! Mutta mä lupaan tehdä kaikki testit tuolla pienellä lattialla ja pidän ajantasalla kuinka toimii. Tuo mökki on juuri paras siitä, että siellä riittää nurkkaa ja seinää pienille kokeiluille eikä kaiken tarvitse olla niin tylsän "oikeaoppista"!

    1. Joo, samalla kun oottelin, että saunan seinät kuivuu =) Pappa nauroi vieressä, että et oo tosissas, kun ympärillä vielä ihan hirveä remontti, niin minä siellä saippuatornia rakentelin, he hee. Minkäs sitä itelleen 😉 Terapeuttista remonttikaaoksen keskellä =D

Leave a Reply