Metsäkylpylä

Saatiin juuri hetki sitten sauna valmiiksi. Nyt pappa on esilämmittelemässä, jotta päästäisiin eroon höyryistä ja nauttimaan huomenna löylyistä. Ikimuistoisinta koko remontissa oli meidän metsäkylpylä. Rakennettiin metsänlaitaan pesupaikka, jossa vesi lämmitettiin vanhalla vesipadalla, kaivosta kylmävesi ja tuolla kuusen oksien alla, pesukivellä seisten peseydyttiin. Telttasaunasta ei kyl ole kokemusta, mutta voisin kuvitella sen olevan yhtä ainutlaatuista. Aika naturelli-elli olo. Ja juuri tällaiset kokemukset jäävät varmasti lasten mieleen – metsäkeijun pesuretki.

Pesuvati // Ikea
Musta kauha // Orthex (miksi ei muuten enää saa ihan mustia?! Orthex, ottakaa ne nyt takas tuotantoon.)
Palju // jokin eläintarvikeliike
Hiustenhoitotuotteet // Madara*

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

3 thoughts on “Metsäkylpylä

Leave a Reply