Pihahommissa

Puutarhahommat jatkuvat ja tänään oli vuorossa marjapensaiden aidottaminen. Nähtiin viikonloppuvisiitillä ystävän pihalla samaiset toimessa ja oikein hyvältä näytti. Suunnattiin tänään kaupoille ja haettiin omat. Mutta kuinkas kävikään, että stylet aidat halkeili kasattaessa. Olikoha noi jotenkin liian rutikuivat, puuta kun ovat, mutta kun kuminuijaa annoin, niin ritsräts meni. No toinen kasatui ehjänä ja onhan ne nätit. Ja kyllähän nuo villit pensaatkit ryhdistäytyi.
Tänään muuten heinätkin nousi seipäille, hitto me ollaan maalaisia.

Niin ja pahoittelut edellisen postauksen mammuttikuvista. Mä koitan nyt päivittää täältä kannettavalla ja kännykällä ja meni vähän kuvakoot liiotteluksi. Nyt pienennetty, niin aukee ees.

Marjapensastuet // Kekkilä

2 thoughts on “Pihahommissa

Leave a Reply