Heiluu kuin heinämies

Muutettiin nyt toviksi maalle, tai ainakin perheen naisväki, kun isillä ei ole ihan näin pitkiä lomia. Aloitettiin loma kunnon maalaistöillä laventamalla pihapiiriä takaosan pellosta. Navetta on täynnä vanhoja työkaluja, joten täällä ihan oldskoolisti viikate heilui, puuharavalla kasaan ja kuivumaan. Tuossa on nyt sivallettu puhtaaksi sellainen 5 x 30 metrin ala ja hullun hommaa. Pisteet ropisee entisajan maamiehille ja -naisille. Plus, että niillä on ollut älytön paarmojen sietokyky.
Mä menen nyt jatkamaan hommia. 

2 thoughts on “Heiluu kuin heinämies

  1. Samaa mieltä! Vauva ja taaperon kanssa heinätöissä paarmojen seassa, uuh. Mulla ei kantti kestäisi. Kiitos muuten tuosta tuoksupelargonivinkistä tuossa aiemmassa postauksessa. Katsotaan, jos toimisi kaupungissakin kärpästenkarkottimena. 🙂

Leave a Reply