Kirppisretki

Tänään piipahdettiin kirpparilla. Oikein oli antoisa retki. Saatiin keittiöön uusi seinäkello, suuri Arabian Verkko-lautanen, kasviprässi ja oikein vanhat paperinipistimet. Larssonit pääsivät seinälle ja omien kasvitaulujen teko alkaa huomenna. Vintiltä löytynyt kahvikeitinkin toimii. Mikäs se on ollessa.
Verkko-lautanen // Arabia // fleamarket find
Clock // fleamarket find
Carl Larsson drawings // Putinki

10 thoughts on “Kirppisretki

  1. Onpas hauska huomata, että ajatukset on menneet ihan samoja latuja! Ostin nimittäin (uusia) paperinipistimiä käydessäni Pohjois-Irlannissa huhtikuussa. Siellä ne on halpoja kuin makkara (mikä kummallinen sanonta!) ja ihmiset ihmetteli, mitä teen niillä kaikilla. No, ajatukseni oli juurikin tuo samainen: ripustaa asioita seinille. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että mihin ne ripustaisi, kun muoviset taulukoukut tuntuu vaan tosi kauhealta vaihtoehdolta. Mitkä koukut sulla tässä on? Voisiko niistä saada lähikuvaa ja tietoja, että ovatko rautakauppakamaa vai jotain muuta? 🙂

    1. juu ja just, nuo on ihan parhaita kaikenlaiseen seinäripusteluun! Meillä on täällä mökillä Haltex seinät, niin nuo ovat ihan vain nuppineulalla, mutta kotona olen naulannut vain ohuet kiviseinänaulat noille. Pysyy pelkistetyssä perustyylissä =)

  2. Oi, mitä löytöjä! Miksei tollasia kelloja löydy ikinä mun kirpparireissuilta?? :)t. vakituinen vierailija (täällä ja kirpparilla)

  3. Keira // Ja arvaa kun mäkin olen varmasti vuoden ajan etsiskellyt hyvää seinäkelloa, vissiin ovat kiven alla. Mä haluisin vielä sellasen neliömmän, missä on keraaminen ympärys, tiedät varmaan ne retrot. Sellasen kun löytäs vaikka koboltinsinisenä, aijai.Puti // Juu, tuo on kivaa sarjaa, toi on nyt mun toinen tollanen, eka oli vähän penempi. Ja sen sun mattolöytös jälkeen sä johdat kyllä kirpparilöydöissä 1 – 1000.Sonja // Samoin, niin söötti ja värikin niin makee. Ilahduin kyllä kun toimikin vielä!Tanja // Kiitos <3

Leave a Reply