Perheen pienimmälle

Kiitos ystävät, kun jaatte kirppissilmänne! Itse ei jokaiselle kirpparille juuri oikeaan aikaan satu, mutta onneksi on niitä ystäviä, jotka soittavat heti: – Täällä ois just teille ihana sänky! No niin oli ja onneksi ei myyty ennen kuin ehdin noutamaan. Nyt on vauvalle oma peti kesähuoneessa.
Kesähuoneen eteinenkin on valmiina ja hyllyt saaneet hitusen täytettä. Nappinaulakot odottavat siellä vielä lopullista sijoituspaikkaa. Ai niin. Muistatteko, kun remontissa ihan ensi töiksemme tyhjennettiin talon alunen vanhasta roskasta? Keräsin sieltä talteen muutamia vanhoja purkkeja. Nyt ne ilahduttavat tuolla ylähyllyllä. Selvisipä sekin, ettei tuo itsestään ruskettava spray ole mikään ihan uusi juttu.
Kehto // cradle // flea market find
JR by Finlayson Emilie-pellavalakanat // linen bedsheets // Finlayson
Lastutuoli // chair // Armas design
Ohoy-juliste // Ohoy-poster // Fine Little Day
Pulu-valaisin // Pigeon light // Ombrellino
Hello-juliste // Hello-poster // Poster 12
HK Living Nappikoukut // Button hooks // Vinkel home

8 thoughts on “Perheen pienimmälle

Leave a Reply