Pihamaalla

Koko pitkä syksy ja talvi puuhailtiin mökillä aina vain sisätiloissa, joten nyt tämä ulkona olo on ihan uusi juttu. Ja kun mökkeilystä oppi nauttimaan pakkasen paukkuessa, lumikinosten halki huussiin etsiessä ja pimeätä pelätessä niin tämä kesä tuntuu aivan luksukselta! 
Unohdimme syyshässäköissä huussin vesisäiliöön veden talveksi, joten se vekotin vääntyi jäätyessään käyttökelvottomaksi. Uusi löytyi Bulevardille auenneesta Granitista. Kasvihuoneessakin alkaa pikkuhiljaa tapahtumaan. Isoissa pesuvadeissa ja vanhassa leipälaatikossa taimet ovat kestäneet kuivumati ja omillaan viikonkin yli. Nyt vaan kaivattaisiin kunnon paistetta vauhdittamaan kasvua. Pihasuihkukin on asennettu, joten hei vaan helle, tuu jo!
Vesisäiliö // water tank // Granit
Pumppusaippua // soap // Method
Pieni kasvihuone // greenhouse // Kekkilä
Lungo kastelukannu // watering can // Moko
Bloomingville puutarhasuihku // garden shower // Maja decor

2 thoughts on “Pihamaalla

Leave a Reply