Hyvä kirkko!

Tunnen itseni tällä hetkellä hyvin työllistetyksi juhlajärjestelijäksi. Esikoisen päiväkotisynttärien sokerit ovat juuri sulaneet ja eikun seuraavia kemuja suunnittelemaan. Meidän olisi tarkoitus yhdistää vauvan ristiäiset ja esikoisen varsinaiset syntymäpäivät puutarhajuhliin kesämökille. Saimme järjestettyä paikallista pappia kylään, kastetodistukset ja kynttilä kipaistiin eilen omasta kirkkoherranvirastosta. Siitä aihetta tulikin, kun nuo niiden uudet vihkoset ja todistukset ovat niin kivan näköiset. Tunnistaako kukaan graafikkoa? Minä ainakin tykkään jäljestä ja ennen kaikkea seurakunnasta, joka uskaltaa tehdä näin makeen ilmeen. 10 pistettä. Hyvä kirkko!
Arvatkaa mitä, Helsingin Seurakuntayhtymä on löytänyt tämän postauksen. Huippua! Eli kiitokset päätyivät täysin oikeaan osoitteeseen. Hyvä kun rohkenitte tällaiseen ulkoasun uudistukseen, musta tuli kirkkofani heti. Samalla selvisi, että uuden ilmeen takana on taitava Jere Saulivaara Dynamosta, kuvittajana Jenni Rope ja tekstit Kaisa Raittila. Hyvä te kaikki! 

8 thoughts on “Hyvä kirkko!

  1. Samaa mieltä! Törmäsin myös noihin kastetodistuksiin tässä pari viikkoa sitten ja ihastelin myös. Sekä ulkonäköä että rohkeaa valintaa kirkolta. Näyttää vahvasti Jenni Ropen viivalta!

  2. Graafikko on Jenni Rope!Kun nyt kaksivuotias poikani syntyi ja sain Pienelle Parasta CD:n, joka on pakattu kauniiseen pakettiin… kyyneleet tulivat äitihuuruissa silmään.Mikä pettymys, kun hain (myös toisen seurakunnan tiloissa) pidettävään kastejuhlaan omasta seurakunnastani kummitodistukset. Ne eivät olleet silloin vielä ehtineet uuteen ilmeeseen ja olivat jotain kopion kopioita. Tein omat. Niin karseita ei kehdannut antaa. Mutta kastetodistus, miten ihana olisi säilyttää, kun se olisi ollut tuollainen! Olisi pitänyt tehdä omallekin bebelle ihku.Mutta Jenni Ropelle ja Helsingin seurakuntayhtymälle kyllä iso WOW. Näin juuri homma pitää hoitaa. Erinomaisuudella.

Leave a Reply