Verannalla

Sillä välin kun meillä Helsingissä tehtiin vauvaa, mökillä veranta valmistui vauhdilla. Tänä viikonloppuna uskallettiin jo lähteä pienen kanssa reissuun ja voi mökki miten ikävä meillä sinua olikaan. Ei leikkipuistoissa mitään vikaa, mutta ei ole pihalla juoksemisen tai puun alla nukkumisen voittanutta. Niin se vaan on.
Vanha mäntypaneloitu ja muovimatotettu veranta sai uudet ekovillaeristeet, paperoinnit, lautalattian ja sormipaneelit. Lattia maalattiin samalla Uulan maalilla kuin muuallakin mökissä. Vanha viilupintainen ja ikkunallinen lasiovi on enää jäljellä alkuperäisestä. Harmi kun en ihan ekoja Ennen-kuvia löytänyt, mutta olkoon nuo remppakuvat edes vähän näyttämässä lähtötilannetta.
Tietty veranta piti päästä heti miten testaamaan, joten näpsästi teimme pöydän vanhasta väliovesta. Tuolit olin jo aiemmin hankkinut Huuto.netin kautta. Kyllä tuolla iltagrillaukset ja aamukahvit maistuivat.

Table // old door
Thonet chairs // second hand from Huuto.net
Harlekiini vase, design Kaarina Aho // flea market find
Ulla-plate // Arabia // Iittala store 
Rattan rack // flea market find
Mint // Hong kong
Butterfly net // Hong kong

6 thoughts on “Verannalla

Leave a Reply