Vihreässä talossa

 

Olin lauantaina pienokaisen kanssa Vihreän Talon kesäjuhlissa. Olipa antoisaa päästä kerrankin astelemaan ilmi elävään blogiin, ruudun takaa tutuiksi tulleisiin paikkoihin ja kuvakulmiin. Ja arvatkaa mitä? Livenä vielä ihanampi. Niin oli myös emäntä ja vieraat. En ole mitään blogimiitinkisorttia, joten oli aika lailla uutta nähdä kasvoja blogien takaa. Vauvan kanssa visiitti jäi hitusen lyhyeksi, mutta lämmöllä muistelen tätä kesäpäivää. Voi Annika mitkä juhlat järjestit, kiitos! Ja olipa mukava nähdä teitä bloggaajat, näistä kesäjuhlistahan voisi tulla vaikka tapa. Järjestelyt olivat kyllä sitä luokkaa, että kuka rohkenee ottaa seuraavan erän? 
Niin ja ei unohdeta kiittää sponsoreita. Jos muoti- ja kauneusbloggaajilla pussukat tursuaa ripsareita tuon tuosta, niin nyt kerrankin meille sisustusbloggareillein jysähti sellaiset bägit, että ilman autoa ei kotiin olisi saattanut. Ajoimme kemuista suoraan mökille ja toinen jouluhan siitä pakettien avaamisesta alkoi. Tupsauttelen niitä tässä matkan varrella nähtäväksi, kiitos!
// All pictures from Vihreä talo summer parties //

10 thoughts on “Vihreässä talossa

  1. Oli hieno päivä! Me maltettiin kotimatkalle vasta sen verran myöhään, että tullaan teille kylään sitten joskus toiste paremmalla ajalla. 🙂 Keskikesälläkin voi olla joulu. 😉

    1. Juu ne on aivan mahtavia, mutta niistä juhlista ei huonoja voinut saadakaan. Oli kivat kemut, itsekin oisin viihtynyt pidempään, mutta tissittely ja pyllyn pesu kutsuivat.

  2. Voe näitäkin kuvia, ei tuolta kyllä tainnu huonoa otosta saadakaan! Samoin, oli hauska sanoa oikein livenä käsipäivää. Ja se pieni pyöreä, pilkullinen peffa. Melko söpö. <3

  3. Niinpä, kuka rohkeneekaan järkätä seuraavat kekkerit – oli kyllä melkoisen messevää! Ja niin mukavaa. Kiva oli taas nähdä ja vaihtaa pari ajatusta!

  4. Oli ihana päivä ja kiva nähdä! Sekä varsinkin suloista pikkuruista neitiä -hassua, että pian täälläkin on sellainen minituhisija 🙂

    1. No niin oli <3 Ja ihana oli nähdä masua – aattele tosiaan, ihan hetken päästä sinulla on samanmoinen käärö kainalossa. Onnea synnärille, täällä ollaan hengessä mukana!

Leave a Reply