Toritaidettako

Tämä valo on ihanaa. Ja vallankin se, että siitä voi nauttia vielä viidentoista jälkeen. Sain kuvattua nyt sen kirppistauluhankintani. Samarian seinältä voi löytää mitä vaan, vaikka täydelliset värit ja silmää miellyttävän grafiikan jäljen. Kehykset maalasin mustiksi, ne olivat hitusen kulahtaneet tummanruskeat. En tohtinut vaihtaa kokonaan, kun hienosti olivat ihan kehystämössä laitetut. Uudet lienee kalliimmat kuin koko teos. Työ on vuodelta 1987, tekijän nimi hitusen epäselvä – Anja Erhama tai jotain. 

9 thoughts on “Toritaidettako

  1. Kiva löytö! Olen tasaiseen käynyt kaivelemassa Koivukylän kierrätyskeskuksen tauluosastoa, mutta vielä ei ole tärpännyt. Tämä valaa uskoa takaisin.

  2. Voi ihanat kuvat!! Valo on mahtavaa! Haha, sitte aika hauska kun mä kiireessä luin et "sain kuvattua nyt sen kilpirauhas…." Hahaha….voine, voine. Oon vissiin hiukan väsyny 😉

Leave a Reply