Paperikaupassa

Nämä mun järkkäilyt ovat menneet askeleen syvemmälle, pian jo pimeän puolelle. Tsiisus sanon ihan itsekin. Tervetuloa mun paperikauppaan vaan. En pidä itseäni hirveänä tavaran kerääjänä, pystyn oikein helposti luopumaan rojuista ja minimoimaan kaikkea arjessa tarvittavaa. Paitsi: paperitavarat. En kirjoittele kirjeitä, kortteja, pidä päiväkirjaa tai muuta, mutta omistan kuitenkin hyllyllisen aihepiiriin passaavaa materiaalia. Kiva kotitiimari. Vähempikin riittäisi. Seuraavaan kutsu-, joulu- sun muu kortteihin ei sitten kauppaan mennä ja joku vihkoharrastus on keksittävä. Näin on.

Piipahdin aamulla talviloman kunniaksi kirppiskierroksen Kalliossa. Hienot oikeesti vanhat sakset löytyivät Samariasta ja marmorinen servettiteline (ehkä kuitenkin työpöydälle) Emmauksesta. Ja yksi hieno taulu, jonka kuvaan tässä kunhan sen seinälle saan.

// Paper supplies and flea market finds

15 thoughts on “Paperikaupassa

  1. Heh. Hormonien piikkiin voi laittaa aika paljon, mutta ei tollasta kokoelmaa :DVihkoharrastus? Ala vaikka kirjata joka päivä ikkunasta näkyvä säätila klo8, klo14 ja klo 20. Silleen mun mummu teki. Vihkoja kului.

    1. Juu, tätä ei selitä mikään muu kuin hulluus =) Säävihkoja, mahtavaa! ja sitten mun tarttee säilyttää niitäkin, että voin sitten vuonna 2040 tuumata millanen keli oli tänään, ha haa.

  2. Miten ihanaa, että mä en ole ainoa paperihullu! Mä rakastan muistikirjoja, kortteja, kirjepapereita ja vaikka mitä lehtiöitä niin paljon, että en raaski sitten edes käyttää niitä. Sulla on aivan upea kokoelma ja ihania kuvia!!!

  3. Löysin blogisi nyt aivan vastikään, muutama päivä sitten ja jatkossa aion olla vakiolukijasi. 🙂 Luin tämän postauksen noista saksista ja marmoripaperinpidikkeestä. Näin seuraava yönä jotain kreisiä painajaista, johon liittyivät nuo sakset ja marmoripaperipidike. Muistan olleeni unessa hieman tuohtunut, että huijasit, että sakset ovat vanhat, koska löysin kyseisiä saksia uudesta lempparikaupastani Tigerista. 😀 Ku joku kertois, mistä nää kaikki kummalliset unet tulee.. Mutta kiva blogi sulla!

    1. Ha ha haa, mahtava uni. Vai ei blogeilla ole vaikutusta? ;)) Juu ihan kyllä Samarista nuo on ja käsintaotulla naulalla liitetyt terät, joten Tigerissä ei varmaan ihan ainakaan samanlaisia tarjolla =)

Leave a Reply