Edukkaat

Jos Kodin1 yllätti tovi sitten makeilla pussilakanoilla, nyt löytyi toinen moinen. Elloksella on tuollaiset kääntöpuoliruutulakanat, joissa siis pussilakanan toinen puoli on musta- ja toinen valkopohjainen. Kahden pussilakanan lisäksi tulee neljä tyynyliinaa, kaksi molemmissa värityksissä. Ja koko setti vain 29,95 e. Mutta tottahan se, ettei tuohon hintaan voi kaikkea saada. Laatu on koppuraa ja harvaa puuvillaa, mutta katsotaan mitä 60-asteen pesu ja huuhteluaine saavat aikaiseksi.
Tukholman Tiimarista eli Lagerhausista sain tuliaisena samaan settiin sopivan tarjottimen. Passaavat kuulkaas kesämökin aamuihin paremmin kuin hyvin.

12 thoughts on “Edukkaat

  1. Meillä on jollain vanhalla kuosilla lamanlaiset elloksen lakanat, mietin just että pitäiskö laittaa tilkuiksi! Sen verran ne on kärsineet jo, tosin ovat kyllä varmaan lähes 5v vanhatkin! Noissa on vaan se tyhmää, että jos peset normipyykkinä niin valkoinen tummuu ja jos valkopyykkinä niin musta haalistuu!

  2. Äh, menin nyt sähläämään jotain. Olin siis sanomasssa että itselläni pehmeni kyllä käytön ja pesujen myötä tuo setti ihan käyttökelpoiseksi. 🙂

  3. Mulla on nuo samaiset lakanat jostain Elloksen supersalesta about vuosi sitten jo tilattuna. Samaa ajattelin itsekin että pesen hyvin ja toivon parasta, mutta välillä on tunne että pitäiskö vaan laittaa p…a kiertämään 😀 Mut koitellaan ensin mitä niistä tulee. Kun vaan eka sais makkarin valmiiks ja sängyn koottua ja ja..

    1. No hitsikka, kyllä ne hitusen pehmeni, kokeile vaikka, ja siis reilusti comforttia! Katotaan vielä kun sänkyyn laittaa, että miten on iho karrella yön jälkeen 😉 Jos ei saa nukutuksi, niin tarttee varmaan tehdä vaan jotkut sisustustyynyt – let sii.Hei mun on pitänyt kysymän, että ootkohan sä töissä täällä Punavuoren perällä? Kun mulla menee aina kasvot ja nimet sekaisin, mutta mä veikkaan, että perjantaina ehkä välähti. Tai sitten ei =)

Leave a Reply