Helmikuun valossa

Emme olleet joulun jälkeen käyneet laisinkaan mökillä. Perjantaina vihdoin pääsimme ja olipas rentouttava viikonloppu! Tuvan suuret puhteet alkavat olla hoidettu eikä tänä viikonloppuna yksikään sivellin uponnut ämpäriin eikä porakone laulanut. No mutta ompelukone senkin edestä, kun tehtiin tuollaiset salusiinit tuvan ikkunoihin Saanan ja Ollin Maailman synty -hamppukankaasta. Surautin myös tovi sitten tuosta ihanasta Florence Broadhurstin hevoskankaasta pikkutyynyn. Haaveilin sitä aiemmin tapettina makkariin, mutta juuri natsaavaa musta-valkoista väritystä ei tällä haavaa ollut kuin kankaassa.  Makkarin kukat tekevät kyllä hyvää ja tuo mallitilkusta tehty pikkutyyny ilahduttaa sitten muutoin. Laittelen vielä lisäkuvia mökiltä lähipäivinä, kunhan saan purettua kamerasta.

Ai niin. Käytiin lauantaina lähikaupungin kirpparilla ja sielläpä odotti aikamoinen löytö. Saatiin matkaan tuo pitkä Artekin penkki ja enemmän kuin kohtuuhintaan. Se päätyy saunatupaan jossain vaiheessa, kekotelkoot tuvassa kunhan remontti siellä on hoidettu.

Perjantaina ennen mökkireissua piipahdin 12 x koti kirjan julkkareissa. Hyvä Jonna ja Krista, kauniin teoksen olette tehneet ja se tarjosi oikein rentoittavia sisustustunnelmia mökillä maaten. Suosittelen!

13 thoughts on “Helmikuun valossa

Leave a Reply