Tupatarkastus

Anun toiveeseen on vastattu, ovet aukaistu ja nyt pääsee kaappeihin kurkistamaan. Todistettavasti minimalistisen keittiön ovien takaa aukeaa ihan peruslapsiperheen astiakokoelma eriparikuppeineen, eväsbokseineen ja kakkuvuokineen. Jos oikein minimalistiksi ryhtyisi, voisi noita leikkuulautoja olla vaikka yksi, ei kuutta ja pari salaattikulhoakin saattais riittää neljän sijaan.

14 thoughts on “Tupatarkastus

  1. Nyt taisi vihdoinkin iskeä se kevätsiivousinto! Oman keittiön kaapit ja laatikot kaipaa niin kipeästi perkausta ja järjestelyä, varsinkin näiden kuvien jälkeen. Kiitos näistä Suki 🙂

    1. Hi hii, oleppa hyvä. Se siivouspuuska vaan on niin koukuttavaa – kun aloitat yhdestä, niin toinen on pakko kanssa ja kolmas ja neljäs =) Onneksi on kato kohta viikonloppu, niin oikein hyvää puuhaa!

  2. Kiitos, että teit tämän postauksen 🙂 Omat kaapit on kyllä ihan järjestyksessä, mutta tavaraa on reippaasti enemmän.. Onko tuossa määrässä tosiaan teidän kaikki lautaset ja lasit? 😮

    1. Sitäkään en muista ulkoa, mutta kaivelin sen tiedon ostopapruista siihen Dekon juttuun, pitäisi löytyä kuvatekstistä. Erityistä siinä on tuo supermatala sokkelimahdollisuus.

  3. Itsellekin tuli tunne, että täytyisi heti päästä kotiin järjestelemään keittiön tavaroita. Onneksi muutetaan kohta, ehkäpä siitä saisi lisäintoa :)Sitä täytyy vielä kysyä, että missäs teidän aterimet ovat, kun ei näy laatikoissa, eikä näkynyt edellisessäkään postauksessa olevan työtasolla missään?

    1. Meillä on sellanen Palasetin peruskuutio, missä on kaikki aterimet sulassa sovussa – näkyy varmasti jossain aiemmissa, ainakin muistaakseni remonttivaiheisissa postauksissa. Oikein kätevä ja seilaa paikasta paikkaan!

Leave a Reply