Go Mummo go!

Niinkuin varmasti blogin historissa on ilmennyt, meidän mummolla on taipuvuutta tähän samaan käsillä tekemiseen kuin äiti Varpusella. Jostainhan tämä on perittyä. No meidän mummo tekee vakka tolkulla kaikkea kivaa käsityötä ja jokaisella meillä perheessä alkaa olla jo nurkat pullollaan, niin päätin hieman jakaa tätä tekemisen ilosanomaa nyt muillekin. Avasin mummolle oman sivun, jonka kautta voi halutessaan hankkia jotain mummolasta tai teettää omiin tarpeisiinsa, jos ei puikot itsellä pysy käsissä tai aika piisaa. Saas nähdä kuinka mummo pysyy kelkassa tässä tietsikkamaailmassa.

Hi hii äitsykkä – tässä sinulle lahjaksi oma kauppa. Hyvää syntymäpäivää rakas äiti – olen sinusta niin ylpeä!
PS. Päivitysohjeet löytyvät sähköpostistasi.

//

Our dear grandmother (=mummo) started a blog to share her handgrafts. Go mummo go! I’m so proud!

12 thoughts on “Go Mummo go!

  1. Apua, miten ihana jumppapallo!! Meillä oli yksi, joka muutti pois, kun en vaan tykännyt siitä visuaalisesti. Nyt tuskailen lasten kengurupallon kanssa. Ehkä pitää tehdä täsmäisku virkkuukoukun kanssa sen suuntaan.

  2. Ihan mahtavia virkkauksia! Myöskin tuota jumppapalloa ihastelen. Tuollaisen päällisen kun sille saisi niin ei tarvitsi kaappiin piilottaa.

Leave a Reply