Kauppa matkan aikana // SHOP

Lähdemme reissuun ja kauppa toimii silläkin aikaa, mutta toimitusaika pussukoille on sen vuoksi 2-3 viikkoa. Kaikki 18.11. mennessä tulleet tilaukset ovat nyt postitettu ja matkalle teille. Kysyntä on ollut hurjaa ja varastot loppuivat jo ensi metreillä. Mutta lisää syntyy koko ajan, joten jokainen saa varmasti säkkinsä. Kiitos ihanille asiakkaille!

//

We are on holiday trip, so our sack shop is open, but the delivery time will be in 2-3 weeks. All the orders before 18th of November are on their way, later ones we will handle on Monday 28th. Thank you for your patience, you are super!

One thought on “Kauppa matkan aikana // SHOP

  1. Kiitos itsellenne! Ihania pussukoita on kiva ostaa! :)ps. miten kiva olis sellanen postaus, että ottaisit kuvia vastaan kuka mitenkin on käyttänyt oman pussukkansa ja postaisit ne vaikka yhtenä pläjäyksenä :). Mä voin paljastaa että meillä koiranruokaämpäri sujahti sen pussukan sisään piiloon ja niin näyttää taas tiskipöydällä askeleen esteettisemmältä.

Leave a Reply