Hyvä teko

 

Skärmavbild-2011-11-18-kl.-16.37.571

Eilen aukesi Casuarinassa Hyvä teko -pop-up shop. Muistanette sen varmasti viime vuonna Arteksista, tänä vuonna valikoituneita Hyvä eko -tuotteita on kauniisti esillä Casurinassa. Hyvä teko -tuoteen matkassa tuottajalta kuluttajalle tapahtuu jokin hyvä teko. Se tuottaa matkan varrella sosiaalista ja taloudellista hyvää, työllistää, auttaa ja tukee. Myös minun pussukoitani on päässyt joukkoon hienoon. Annamme jokaisesta ostetusta pussista osan Tukikummit säätiölle, joka auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Käykää ihmeessä ostoksilla, valikoimassa on kaikkea ihastuttavaa: Mum’sin ja Mifukon koreja, ihania harjoja ja luutia, koruja ja joulukoristeita. Ja esillepano valkoisiksi maalattuine puulavoineen on makeen näköinen!

One thought on “Hyvä teko

Leave a Reply