Mykistävää

 
kaksitvå2
kaksitvå
Käytiin eilen katsastamassa Kaksitvån syksy-talvi 2011-12 muotinäytös. Vau! Näytti supermakeelta niin meininki kuin vaatteet. V sai hauskan naamarin, äiti haali legginsit jo hitusen etukäteen. Lavasteet teki CMYKISTÄVÄ. Mykistävää sanon minä.
Yesterday we stopped by Kaksitvå‘s fashion show. It was WOW! V got a paper mask and mom Varpunen leggings. Fabulous stage decors are made by CMYKISTÄVÄ.

11 thoughts on “Mykistävää

  1. Kiitos. Ja kiitos terkuista <3 Mä en päässyt enää iltanäytökseen, mutta oli kuulemma vielä tiukempi meno.

  2. Oih miten herkkuva! Kiitos linkistä, ompa raikkaat sivut tosiaan. Täytyykin tiedustella heiltä noista julistepainatuksista. Vai sattuisko sulla Suki oleen jotain varteenotettavaa suhtvihreää painolafkaa tiedossa pienten julisteiden painamiseen?

  3. Jonna <3Nanainen, suhtvihreää on juurikin. Niin tuore firma, että vihertää raakuttaan ja tekevät kaikki ekoväreillä, joten nyt ei enää griinimmäksi voi päästä. Pieni myyntipuhe, kun on tässä hieman omatkin sormet pelissä ;)Ja Kottaraisenkin alaa osuu, niin kuin nappiin. Nyt tiedät kenen puoleen kääntyä.Ja mahtavaa Weekday – nyt alkaa tapahtumaan niin Cmykistäviä juttuja että! Cpalataan.

  4. huh, aivan upea blogi ja koti sinulla. monta päivää (ja yötä 🙂 meni blogin läpikäymisessä tässä lastenhoidon ohella ja monen monta tuunausideaa rikkaampana alan laittelemaan omaa kotiani, kiitos siitä.Pitkään olen myös etsinyt sopivia etikettitarroja ja sun pisarat yms. tarrat olisivat kuin nenäsilmään mun tyyliäni. Vieläkö mahdat niitä tehdä ja myydä? Todella mielelläni niitä ostaisin, erilaisia ja monenmonta :DEssi

Leave a Reply