Nyt kokataan hulluna

 

 

 

 

Vihdoin! Enää vesi puuttuu ja astianpesukoneen liitännät. Muuten meillä jo kokataan ihan täysillä.
Teetettiin tuo kompakti minikeittiö mittojen mukaan, jolloin saatiin sokkeli niin matalaksi kuin mahdollista ja enemmän säilytystilaa (uunin aluslaatikkokin on fiksun kokoinen). Entisen jääkaapin paikalle piirsin tuollaiset supersyvät vetolaatikot, joihin mahtuu meidän astiat heittämällä. Kaapistot teki Helsingin Mittapuu, täysi kymppi heille, ja kaikki systeemit erikoislaatikoihin sun muihin tuli Hahlelta, toinen kymppi heille. Ei voi kun suositella.
New kitchen – ready for cooking!

27 thoughts on “Nyt kokataan hulluna

  1. Love your blog! Wish I has your sense of style and guts to go for the clean, simple and grafic interior design:-)What brand is your kitchen? I like the doors. Hope to get a new kitchen myself next year.Kristin 🙂

  2. KAUNIS.Kaikenmaailman kummallisista keittiöratkaisuista kärsineenä haaveilen itsekin siitä, että joskus olisi oma keittiö. Omien tarpeiden mukaan ja ammattilaisen avustuksella.

  3. Kokataanko siellä karppiruokaa, vai missä teidän kuivamuonat on? Kyselee eräskin utelias. Ihailen kykyäsi karsia kamaa ja keskittyä olennaiseen, meille kun ei meinaa riittää edes 180cm laatikostoa, kulmakaruselli, neljä yläkaappia ja syvät kaapit. Vaikka suuri osa astioistakin on vitriineissä… järkkyä.

  4. Tosi kiva!!! Ja me tykätään selvästi samoista keittiökamoista 🙂 Samat myllyt, sama blenderi, mutta eri värissä, sama kahvinkeitin, mutta eri värissä, sama termari, mutta eri värissä. Niitä hyviä klassikoita!

  5. Kiitos ihanasta blogista! Teillä on kaunis koti!Itsellä on rakennusprojekti alkutaipaleella ja keittiösuunnitelmat pyörii mielessä.Olisko ihan kauheen paljon liikaa pyydetty, että tekisit sellaisen syvällisen keittiöpostauksen: tason materiaali, altaan materiaali, ovimateriaali, hana jne.?

Leave a Reply