Tule taso jookos!

Keittiö on tasoa vaille valmis, ja odotuttaa nyt aivan turhan pitkään. Sitä ennen ei saa viimeisteltyä keittiön pistorasioita saatikka hanaa asennettua. Toisaalta eipä meillä ole sitä sähköä niihin koneisiinkaan.
Sunnuntai-aamun iloksi hinkutin kahvinkeittimen. Jos on unohtunut, niin otappa tänään puuhaksi. Miedolla pesuainevedellä ja tiskiharjalla säiliön saa superpuhtaaksi ja etikkavesi liuottaa kalkit pois. Muutama vesikierros sitten keittämällä ja nyt taas vekotin on kuin uusi.
Siitä intoutuneena kuvittelin, että meillä on jo taso ja laittelin tavaroita paikoilleen. Olenko jo muistanut kiitellä luovaa ja idearikasta työpaikkaani täällä. Lounastauollakin siellä vaihtuu mainiot sisustusvinkit. Kiitos R “Kuin meille tehdystä Palaset ruokailuvälinetelineenä -vinkistä”. Tuohan on loistava. Ei mene laatikkotilaa välinelokeroille eikä tuosta pienetkään aterimet sujahada seinämistä ulos roikkumaan.

We are waiting for kitchen’s table top. It takes too long (as you can see, he hee).

15 thoughts on “Tule taso jookos!

  1. Hi Suki!I have borrowed some pictures from you and posted them at by blog. I hope this is ok with you! Is not – just let me know and I will remove them.Thank you for a nice blog.xxx Johanna

  2. Ompa ihanat sivut sulla ja kotiki ihana :)Ihania tuunauksiaki oot teheny ko kävin katteleen before-afterissa 🙂 Löysin tännään tämän sinun blogin ja vielä on paljon kateltavvaa ja luettavvaa :)Mukavaa elokuuta :)Terkuin,Satu (lukija jolla ei ole ommaa blogia mutta joka käy ihhaileen toisten ihania koteja toisten blogeissa, ja joka rakastaa oman talon/kodin sisustamista ja muutenki tuunausta)

  3. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta toisessa blogissa oli kovin rehellinen kuvaus tekemisistäsi: "Good shit." : DToivottavasti taso tulee pian!

  4. Hei! Mulla on jotenkin kulkenut hitaasti taas tää ajatus 🙂 Mä tapasin sun muutaman kaverin kun kävin työmatkalla Hesassa tällä viikolla ja sain selville että sä oot Susanna Vento, alias varpunen. Hauska tavata! 😀 Halusin vain kertoa että mä todella arvostan sun töitä. Näin sun stailaaman kodin asuntomessuilla Dekolehdestä, ja se oli todella huippuluokkaa. You keep going girl! Hyviä viikonloppuja!/Annaleena

  5. Hei! Kenen suunittelijan tuo Kauniste:n pyyhe on ja osaisitko sanoa, mistä juuri tuon pyyhkeen löytää? Mikä pyyhkeen nimi on? Finnish design shopin sivuilla sitä ei ainakaan ollut. Onko tuo pyyhkeen yksi väri beige vai vaaleanpunaiseen taittava?Kaunis koti sinulla!

  6. Se on Hanna Konolan suunnittelema, Sokeri nimeltään. kannattaa varmasti kysyä kaunisteelta, tietäävät paremmin kuin minä =)

  7. Hei! Tosi kiva tuo Palaset idea. Myydäänkö tuota kokoa valkoisena vielä jossain vai löysitkö jostain käytettynä? -Outi

Leave a Reply