Viimeinen lomapäivä

Oltiin Varpun kanssa aamulla lelujen ostomatkalla Vallilassa. Valtterista löytyi vinkeä leijona, domino ja äidille muutama vanha räsymatto parvekkeelle. Flemarilta ostimme puupalapelit, joita meillä on kohta jo liikaa. Sieltä löytyi myös 1975-koukut niin trendikkään punaisina. 5 e/kpl, myyjä tiesi mitä möi, mutta kohtuuhinta kuitenkin. Kunhan isi tulee reissusta, pistetään koukut eteiseen ja sitten lisää kuvia.

Huomenna töihin 5 viikon loman jälkeen. Kevään uurastus puretaan. Jäljelle jäivät muistot ja kauniit kuvat.

Fleamarket finds and tomorrow back to work…

8 thoughts on “Viimeinen lomapäivä

  1. Kivoja löytöjä. Harmittaa etten nähnyt livenä tuota tekemääsi kohdetta, mutta kuvat ovat kyllä upeita! Aiemmin ihokarvamittarini on värähtänyt vain hyvää musiikkia kuunnellessa, nykyään niin käy myös kauniiden kuvien kohdalla.

  2. Täytyy kyllä sanoa, että sisustamasi messukoti oli ainut, jossa oli jotain uutta, jännittävää, modernia, mutta aidosti perinteitä ja kestävyyttä arvostavaa. Kaikissa muissa taloissa oli jo "kaikki nähty".

  3. Voi että, mulla on samanlainen ihana dominopeli lapsuudesta! Omani on suunnilleen 25 vuotta vanha, muutamia kortteja on joutunut päällystämään kontaktimuovilla, mutta hyvin pelaa edelleen 🙂 Kivoja löytöjä!

  4. Oi! Tulipa nostalgiatuulahdus kun näin tuon dominon. Minulla oli sellainen pienenä ja taitaa olla vielä kotona jossain vanhassa lelulaatikossa tallessa.riikka

Leave a Reply