Eteinen valmiina arkeen

Ei siihen isiä tarvittu. Naulakot sujahti kipsilevyseinään heittämällä ja nyt oven kahvassa roikkuvat kassit pääsivät paikoilleen seinälle oven taakse. Vanhat kortit ovat roikkuneet inahtamatta (ja suojaamatta) paikallaan koko remontin. Kumpparit odottavat päiväkodin lätäköitä.

New bag hangers got their place. Hall is ready for autumn and kindergarden mornings..

13 thoughts on “Eteinen valmiina arkeen

  1. Nuo ei vissiin oo innon koukkuja? Vai katsonko väärin? Vaikuttaako sinun koukuissasi olevan vahva maalipinta? Meidän koukuista kului oranssi väri tosi nopeaan pois,ei toki kokonaan mutta reunoista ja niistä kohdin mihin eniten kohdistuu kosketusta ja käyttöä :(Toivottavasti teillä parempaa tekoa! :)-kiki

  2. Hellyyttävät kumpparit! Olen jo pitkään kuolaillut valkoisten lattioiden perään, ja nyt on vihdoin tullut aika maalauttaa oma lattiani. Mikä väri ja kiiltoaste teidän lattioissanne on, kun ne noin ihanasti kiiltää?

  3. Salkku on kirpparilta Kokkolasta ja lattia on Betoluxilla maalattu – saa vain yhdessä ainoassa kiiltoasteessa, onko se sitten puolikiiltävä…

  4. Kysyisin kuviesi "valkoisuutta":onko sulla jotain taustalla vai valottuuko aivan valkoiseksi vain kun asunto on muuten valkoinen?Ihailen aina kuviesi puhtautta ja taitoa ottaa kuvia.Käytätkö salamanvaloa vai miten? Käytätkö jalustaa ja mitä ohjelmaa kuviasi ottaessa,siis makroa vai mitä?Anteeksi huono selitykseni,olen niin alkeissa näissä asioissa:)

Leave a Reply