Kotiin

Messutalossa oli aika paljon itse tehtyjä ja omasta kodista tuotuja tavaroita mukana. Nyt ne palaavat kotiin. Täällä oli jo miltei valmista, mutta yht’äkkiä unohtuneet ihanuudet ja muutama uusi hankinta pullahtavat sisustukseen etsimään paikkaansa.

Some of my hand crafts/art came back to home from Housung fairs. I try to find place to stay…

2 thoughts on “Kotiin

  1. Hei te koko ihana Varpu-perhe. Muistan kuinka sait lahjaksi mieheltäsi tuon ihastuttavan seinävalaisimen, ja siitä lähtien olen miettinyt että millainen lamppu siellä sisällä mahtaa olla? Nuin leveää loisteputkilamppua tuskin on, ja olen miettinyt että voiko siinä olla kaksi loisteputkea vai mitenkä mitenkä. Toinen kaivelemaan jäänyt asia on, että mitä tuo läpikuultava materiaali on? Muovia vai lasia? Voisitko yhtään lainkaan paljastaa tuon ihanan valaisimen salaisuuksia? Haluaisin kovasti koittaa nikkaroida vastaavaa itse.

Leave a Reply