Kaupungilla

Käytiin viikolla ostoksilla. Ihastuttava muistipeli tarttui matkaan Akateemisesta. Vn kanssa voi jo pelata sillai 6 parilla. Sitten toisena päivänä pistäydyttiin Otavan uudistuneessa myymälässä Uudenmaankadulla. Mahtava uudistus sanon minä. Ennen ei niin mitenkään vaunujen/rattaiden kanssa sisälle mentävään liikkeeseen rullailee nyt helposti luiskan avulla, ja ilmavassa ja siistissä kaupassa viihtyy. Siellä on sellainen hauska lastennurkkaus, josta me ostettiin tuo Allakka Pullakka / Yökyöpelit -kirja. Oikein mainot lorut ja sitäkin mainiommat kuvitukset! Otava oli kaivanut kätköistään vanhoja kuvitettuja mainosjulisteitaan ja painattanut niistä kivoja kortteja jakoon.

Some shopping this week…cool memory game and a new book.

3 thoughts on “Kaupungilla

  1. Sinulta saa aina ihania kirjavinkkejä. Meidän tytöltä löytyy Varpun inspiroimana 600 black spots kirja ja nyt oli pakko laittaa tuo Allakka Pullakka tilaukseen 😉

Leave a Reply